Aarhus Arkitekturuge 2023 i Kongelunden

I Kongelunden finder man flere interessante eksempler på arkitektur, der har sat sit præg på udviklingen af Aarhus historisk set, og som også kommer til det fremadrettet. Derfor har vi fornøjelsen af at bidrage til arkitekturugen med tre rundvisninger:

Bagom renoveringen af Marselisborg Slot

Den 2. oktober kan du møde Per Højgaard-Jensen, der er tilsynsførende ved Marselisborg Slot, og Per Windeleff fra tegnestuen Kjaer & Richter, som vil vise tegninger og fortælle om renoveringen af slottet i de kommende år. 

Bagom renoveringen af Ole Rømer-Observatoriet

Ole Rømer-Observatoriet er netop blevet renoveret og ført tilbage til et mere oprindeligt udtryk. Asger Christiansen fra C.F. Møller Architects fortæller den 4. oktober om restaureringen sammen med astronomiformidler Frederik Würtz fra Science Museerne. 

Historien om Stadion Allé og Stadionhallerne

Stadsarkivar Søren Bitsch Christensen og Lars Bendrup fra Transform arkitekter gennemgår nogle af de gamle tegninger og viser den 5. oktober rundt i de mere end 100 år gamle Stadionhallerne, ligesom vi skal se tegninger af det nye stadion.

Vi glæder os til at se rigtig mange på de tre ture, der er gratis, men kræver tilmelding på arkitekturugens hjemmeside, hvor du kan se det fulde program for rundvisningerne og for resten af arkitekturugen.