Kongelunden inviterer til borgermøde

Udviklingen af Kongelunden er ikke længere kun en vision, men bliver nu til konkrete projekter og planer. Der er fundet et vinderprojekt for et nyt, moderne fodboldstadion, og en endelig udviklingsplan for det samlede område er på vej. Ud over de overordnede, langsigtede strategier kommer planen også til at pege på placeringer af nye idrætsanlæg og en strategi for fremtidens infrastruktur i Kongelunden.

En omfattende brugerinvolvering og borgerinddragelse har været en rød tråd gennem hele processen. Og nu er aarhusianerne inviteret til det fjerde i rækken af åbne borgermøder om Kongelunden tirsdag den 24. januar. Her vil Kongelundens Sekretariat give en gennemgang af planerne for projektet. Herefter bliver der åbnet for spørgsmål, kommentarer og dialog, som bliver styret af journalist Claus Elgaard. Med i panelet er desuden:

  • Jacob Bundsgaard, borgmester
  • Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice
  • Nicolaj Bang, rådmand for Teknik og Miljø
Borgermødet finder sted tirsdag den 24. januar 2023 i Multisalen på Aarhus Atletik- og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11, 8000 Aarhus C. Mødet starter kl. 16.30 og slutter kl. 18.00.

Der er kaffe på kanden fra kl. 16.00, hvor der også er mulighed for at se plancher af vinderprojekterne fra arkitektkonkurrencerne om et nyt stadion og en udviklingsplan for Kongelunden.

Der er ingen tilmelding, alle er velkomne.