Kongelunden gør status over et første år med masser af engagement og inspiration

Som en sløjfe på et første år med visionskonkurrence for Kongelunden, seks dialoggrupper, interviews med aarhusianske personligheder, to virtuelle borgermøder, et utal af borgerhenvendelser med gode idéer, kongelundsvandringer, dialog med AGF-fans og meget mere ligger nu et nyt idekatalog fra Kongelundssekretariatet, der samler op og gør status på alle de inputs, der er kommet.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været et udfordrende år at lave borgerinddragelse i pga. pandemien, så vi har været nødt til at afprøve og finde nye formater. Til gengæld har vi oplevet en helt overvældende interesse og også stor tålmodighed i forhold til fx at mødes virtuelt. Det vil vi fra sekretariatet gerne kvittere – og sige tak – for
Konstitueret projektdirektør Alvaro Arriagada

Idekataloget giver i struktureret form et overblik over et udvalg af de inputs, der er kommet til de forskellige elementer i Kongelunden og kommer til at lægge op til de kommende borgerinddragelsesprocesser i efteråret, herunder et første fysisk borgermøde, men vil også indgå som bilag i de kommende konkurrencer i projektet, så de mange indspil fra borgere og andre interessenter kan tænkes ind i de forskellige løsninger. 

Hent publikationen 'Din mening tæller!'