Tag på Kongelundsvandring om skovkunst med billedhugger Jørn Rønnau

Skulpturen Træets Huse

Opdatering 14. september: Turen er nu fuldt booket, men du kan skrive dig på venteliste. Hvis du har booket billet, men bliver forhindret, så annuller venligst din bestilling.

De fleste aarhusianere er sikkert stødt på et Rønnau-værk, når de går tur i landskabet rundt om byen. Fx ”Tanden”, hvor en udgået eg på rod som en gigantisk narhvalstand – eller enhjørningehorn - skød 12 meter op af Marselisborg Strand, indtil tidens tand og et uvejr sendte tanden på en rejse ud i havet. Tanden ligger nu i Havreballeskov og er med på den rute, som Kongelunden sammen med Jørn Rønnau inviterer interesserede på fredag den 16. september kl. 11.00-12.30.

Ruten starter i Forstbotanisk Have, hvor Rønnaus nyeste værk ”Træets Huse” netop er blevet færdig. Skulpturen er skåret i et udgået og væltet fyrtræ – en canadisk redwood - der blev plantet, dengang haven blev skabt for snart 100 år siden.

Herudover fører turen os til Rønnaus galleri på Skovbrynet, hvor han har skabt en såkaldt forundringssti, hvor en række værker får et nyt udtryk i skoven.

Kongelundsvandringen er gratis, men tilmelding er nødvendig her. Der er et max deltagerantal på 30. Husk fornuftigt fod- og bentøj - der er højdeforskelle på ruten.