Projektdirektør for Kongelunden skifter Aarhus ud med Aalborg

Alvaro Arriagada, der i dag er chef for Budget og Planlægning i Borgmesterens Afdeling i Aarhus Kommune, bliver pr. 1. november 2022 direktør for By og Land i Aalborg Kommune. Alvaro Arriagada er i dag også projektdirektør for Kongelunden og har siden november 2020 stået i spidsen for Kongelundens projektkontor på Aarhus Rådhus.

Med Alvaro Arriagada i spidsen er udviklingen af Kongelunden gået fra at være et visionsprojekt til to meget konkrete konkurrencer for et nyt fodboldstadion og en samlet udviklingsplan for hele Kongelunden.

Martin Østergaard Christensen, stadsdirektør:

Det er med stor ærgrelse, at jeg har modtaget Alvaros opsigelse. Men heldigvis er Projekt Kongelunden, ikke mindst takket være Alvaro, i god udvikling og progression. Og vi har et velfungerende og fagligt kompetent projektkontor til at forsætte processen. Jeg ønsker Alvaro al muligt held og lykke i direktørjobbet i Aalborg 

Det forventes, at Hardy Pedersen, 63 år, tidligere forvaltningschef for Økonomi og Administration i Børn og Unge konstitueres, indtil der findes en ny projektdirektør. Hardy har stor erfaring med større anlægsprojekter, hvor mange interesser og hensyn har skullet afvejes og tilgodeses, ligesom han er en stor kapacitet ifht.  økonomi- og projektstyring. Det forventes, at Hardy tiltræder 1. november.