Se alle forslag i visionskonkurrencen for Kongelunden og deltag i virtuelt borgermøde

I begyndelsen af september igangsatte Kongelundens Sekretariat en åben visionskonkurrence, der skal indhente inspiration og ideer, der kan bidrage til at løfte Aarhus by og Kongelunden ind i en ny æra.

Visionskonkurrencen skal give bud på banebrydende idéer og billeder på visionen for området og vise de første skridt i retning af en samlet helhedsplan for Kongelunden. Afleveringsfristen er nu ovre, og Kongelundens Sekretariat har modtaget 43 visionære forslag med stor bredde og idérigdom.

Se online eller på rådhuset

Forslagene i visionskonkurrencen kan ses i coronasikker afstand her:

Du kan også se de fysiske plancher, der er udstillet i forhallen på Aarhus Rådhus. På grund af corona er det dog kun muligt for 10 personer ad gangen at se de udstillede plancher.

Deltag i borgermøde 26. november

Torsdag den 26. november kl. 16 kan du deltage i et virtuelt borgermøde om Kongelunden. Mødet skulle have været holdt som et fysisk møde men på grund af corona, bliver det et virtuelt borgermøde.

Borgermødet er planlagt til at vare ca. halvanden time, og på mødet vil der blandt andet blive dykket nærmere ned i de indkomne forslag til visionskonkurrencen og de borgerforslag, der indtil nu er kommet. Undervejs vil det være muligt at stille spørgsmål.

Borgermødet streames via Facebook og YouTube.