Arkitekt-teams på tur

Deltagere fra de seks teams har forleden besøgt Kongelunden og set det eksisterende stadion, ligesom de har mødt repræsentanter fra AGF og hørt om byens og klubbens drømme for fodbolden og fanoplevelsen i fremtiden.

Det smukke men kolde vejr sikrede, at der var fokus på publikumskomforten.

Der blev bl.a. talt dansk, engelsk, fransk, italiensk, portugisisk, svensk og japansk på rundturen og taget masser af billeder til dokumentation.

Nyt team

Af udbudstekniske grunde har ét af de oprindeligt udvalgte teams, nemlig Herzon & De Meuron trukket sig fra projektkonkurrencen.
Det har givet plads til et nyt hold med danske og engelske tegnestuer med stærke referencer fra blandt andet stadion- og arenabyggerier i projektkonkurrencen.
Det drejer sig om et team bestående af danske 3XN fra København og HKS Architects fra London, England, der blandt andet tidligere har samarbejdet om Royal Arena i København. De aarhusianske landskabsarkitekter Schønherr er også med på holdet.

Vi er SÅ spændte på at se projektforslagene til et nyt fodboldstadion lidt senere på foråret. God arbejdslyst til alle teams.