Marat Morik @maratdanilyan

Den russiske kunstner Marat Danilyans er kendt under kunstnernavnet Morik. Han er født med kunstnerisk blod i årerne og har altid haft en stor passion for kunst. Morik blander mange kunstneriske stilarter, materialer og formater, hvor det abstrakte bliver blandet sammen med det realistiske. Motiverne i hans værker stiller ofte spørgsmålstegn ved samfundsmæssige problematikker.

HNRX @_hnrx_

HNRX fra Tyskland startede sin karriere i en helt ung alder og har rejst som nomade, rundt i hele Europa. Kunst for HNRX betyder frihed og at han på steder han maler, kan gøre hvad han vil. Han ser ikke sig selv som en typisk graffiti eller gadekunstner, bare fordi han foretrækker offentlige steder frem for at male i et studie. HNRX værdsætter særligt beton, med alle dets fejl og mangler som bringer den ønskede vitalitet frem og på den måde fortæller sin egen historie.

Kartel @_kartel__

Kartel er graffiti kunstner fra Hannover, Tyskalnd. Hans værker er levende og indeholder ofte satyriske skildringer af mennesker med svinehoveder.

Manuel Skirl @sskirl

SKIRL er en gadekunstner fra Wien. Hans umiskendelige værker kan ses i hele byen. De organiske stoffer med sorte linjer, der definerer hans særpræg, har gjort SKIRL kendt på tværs af Østrigs grænser.

SKIRLS karakteristiske stil er defineret af de organiske strukturer af sorte og blå linjer. Med sin håndskårne rulle efterlader han et umiskendeligt, mere eller mindre abstrakt, mærke på vægge.

Mads Edinger @Stayfresh.studios

Mads Edinger er en nyere dansk kunstner. Med sin unge alder har han allerede positioneret sig inden for street art kunsten med projekteringer af mennesker og dyr der taler direkte ind i følelserne. Som han selv beskriver ‘the place where Dreams n Nightmares get real’.

Emil Kock @emil_kock

Emil Kock er et nyt talent på den danske kunstscene, der på kort tid har markeret sig i danske gallerier og på gaderne. Vi spår Emil en stor fremtid, da han på kort tid har vækket interesse i kunstverdenen med sin uspolerede tilgang til at portrætterer abstrakte motiver, af mennesker, med en stor viden og respekt for kunsthistorien. Derfor har vi valgt at tage ham med på vores hold af erfarne kunstnere.