Gå til hovedindhold

Seneste nyheder

Ole Rømer-Observatoriet med i kampen om fornem renoveringspris

I efteråret genåbnede Ole Rømer-Observatoriet i Kongelunden efter en gennemgribende, men nænsom renovering. Observatoriet er nu med i opløbet til Renoverprisen 2024

Slutspurt sat ind i konkurrence om nyt atletikstadion og Sportens Hus

De fire deltagende teams i udbud om nyt atletikstadion og Sportens Hus i Idrætsbyen i Kongelunden har nu afleveret deres endelige tilbud til bedømmelse. Vinderprojekt bliver efter planen offentliggjort 24. juni.

Arbejdsmodel af facade til nyt stadion er landet

En såkaldt mock-up i naturlig skala med lameller i fire forskellige træsorter bliver nu testet på byggepladsen til nyt stadion i Aarhus. Flere mock-ups kommer til i løbet af byggeperioden.

Statens Kunstfond støtter udvikling af kunststrategi for Kongelunden

Statens Kunstfond har fra puljen 'Kunst i det offentlige rum: kunststrategi' givet tilsagn om støtte på 50.000 kr. til udvikling af en strategi for kunst i Kongelunden.

Historiske haller og nyt stadion skal sikres mod blød jord

Skurbyen er sat op, og maskinerne står klar til at gå i gang med første etape på vej mod et nyt fodboldstadion i Aarhus. Men først skal det sikres, at den historiske nabobygning ”Stadionhallerne” sammen med det nye stadion kan stå sikkert på sit fundament. Det har vist sig at være en større og mere tidskrævende opgave end først antaget.

Aarhus genbruger flere tusinde stadion-sæder

Nu begynder nedrivningen af De hviie’s hjemmebane i Aarhus, så et nyt, banebrydende stadion kan stå klar. Som det første bliver flere tusinde sæder samt betontrapper mv. taget ned til genbrug.