Gå til hovedindhold

Advokater skal gennemgå stadion-lejekontrakt

Aarhus Kommune sætter en ekstern advokat til at kigge nærmere på lejekontrakten for det kommende stadion. Det sker efter, at Ankestyrelsen netop er kommet med en udtalelse, hvor man opfordrer kommunen til at uddybe, hvordan lejen fastsættes.

  • Læs op

Indhold

    Aarhus Kommune har nu fået en udtalelse fra Ankestyrelsen vedr. en 30-årig lejekontrakt med AGF om brug af nyt stadion. Ankestyrelsen konstaterer, at man som kommune godt kan leje et stadion og tilhørende faciliteter ud til en professionel fodboldklub, men kan ikke forholde sig til, om lejeniveauet er passende.

    ”Vi er tilfredse med, at vi nu har fået en tilbagemelding fra Ankestyrelsen, så vi ved, hvor vi står, og kan arbejde videre derfra,” siger projektchef for Kongelunden Lone Dannerby Paulsen og fortsætter:

    ”Nu får vi en ekstern advokat til at dykke ned i tilbagemeldingen fra Ankestyrelsen. Og så må vi se på, hvad det kalder på.”

    Det er Aarhus Kommune selv, der har henvendt sig til Ankestyrelsen for at bede om en udtalelse i forhold til kontrakten.

     

    Sidst opdateret: 01. oktober 2024