Gå til hovedindhold

Ny projektchef for Kongelunden

Aarhus Kommune ansætter Lone Dannerby Paulsen som ny projektchef for Kongelunden. Samtidig bliver sekretariatet med ansvar for udviklingen af Danmarks største storbynære rekreative område en del af Sport og Fritid under Kultur og Borgerservice.

 • Læs op

Indhold

  Det bliver Lone Dannerby Paulsen, der som projektchef for Kongelunden skal sikre fremdriften i de store anlægsprojekter for bl.a. nyt fodboldstadion, atletikstadion og Sportens Hus. Den 1. august 2024 tiltræder hun stillingen som projektchef i Kongelundens Sekretariat og vender dermed tilbage til Aarhus Kommune efter fire år som sekretariatschef i det østjyske forsyningsselskab Kredsløb.

  Står på solid erfaring

  Lone Dannerby Paulsen kommer med en solid erfaring fra Aarhus Kommune, hvor hun i en årrække har bestridt forskellige poster i først Borgmesterens Afdeling og derefter Teknik og Miljø, hvor hun senest var konstitueret forvaltningschef for Plan, Byggeri og Miljø og inden da var chef for ledelsessekretariatet, ligesom hun tidligere har været chef for bl.a. regnskab og budget.

  ”I Kredsløb har jeg bl.a. arbejdet med den grønne omstilling af aarhusianernes varmeforsyning. Jeg glæder mig virkelig meget til nu at skulle arbejde med udviklingen af de rekreative områder og idrætsfaciliteterne i Kongelunden. Projektet står i en utroligt spændende fase, hvor visionerne skal omsættes til virkelighed i form af konkrete anlæg og godt byliv,” fortæller Lone Dannerby Paulsen.

  Sekretariat holder flyttedag

  Som projektchef vil Lone Dannerby Paulsen stå i spidsen for Kongelundens sekretariat med otte medarbejdere. Sekretariatet bliver samtidig forankret i forvaltningen for Sport og Fritid under Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice og får adresse på den tidligere N.J. Fjordsgade Skole på kanten af Kongelundens område.

  Stor kapacitet til særligt projekt

  ”Vi er meget glade for, at Lone har sagt ja til at blive en del af holdet. Med sit brede kendskab til byens udvikling samt erfaring med planlægning og ledelse af komplekse projekter bliver hun en kæmpe kapacitet ind i ét af byens vigtigste projekter, når det kommer til at bevæge Aarhus,” siger Charlotte Storm Gregersen, der er direktør for Kultur og Borgerservice.

  Lone Dannerby Paulsen afløser 65-årige Hardy Pedersen, der ved sin kontraktperiodes udløb har valgt at drosle ned for arbejdslivet.

  Sidst opdateret: 27. juni 2024