Gå til hovedindhold

Politisk Styregruppe for Kongelunden: Vi arbejder målrettet for nyt stadion til Aarhus

I forbindelse med Ankestyrelsens udtalelse om lejeaftalen for stadion mellem Aarhus Kommune og AGF understreger den politiske styregruppe for Kongelunden og stadionprojektet betydningen af Kongelunden og et nyt fodboldstadion, der samlet vil styrke byens idræts- og kulturtilbud markant.

  • Læs op

Indhold

    Styregruppen udtaler i den forbindelse:

    ”Stadionprojektet er ambitiøst, og vi er sikre på, at det vil give værdi for både fodbolden og Aarhus' borgere i mange år fremover.

    Vi har skrevet til Ankestyrelsen for at få en tilkendegivelse om lejekontrakten mellem Aarhus Kommune og AGF. Den har vi nu fået, den er vores afsæt for det videre arbejde, og vi er allerede i gang med at gennemgå de bemærkninger, der er kommet.

    Der er tale om et unikt projekt, og derfor er der også brug for at udvikle den rigtige model for aftalen mellem Aarhus Kommune og AGF. Vi har fuld tillid til, at vi i samarbejde med relevante parter finder en løsning.

    Det er vigtigt at understrege, at dette projekt har bred politisk opbakning, og at vi fortsat vil arbejde målrettet sammen for at realisere visionen for det nye stadion, der skal være et ikon for Aarhus. Vi glæder os til at kunne give aarhusianerne et stadion, der lever op til både deres og vores høje forventninger.”

    Politisk Styregruppe for Kongelunden er:

    Jacob Bundsgaard, Borgmester

    Rabih Azad-Ahmad, Rådmand for Kultur og Borgerservice

    Nicolaj Bang, Rådmand for Teknik og Miljø

    Sidst opdateret: 03. oktober 2024