Efter planen kan der fløjtes til kamp på det nye stadion i løbet af 2026, men den endelige og detaljerede tidsplan bliver først udarbejdet på et senere tidspunkt. Den vil også vise, i hvilken periode byens hold skal spille sine hjemmekampe et andet sted. 

Det koster det nye stadion

Det nye stadion kommer samlet til at koste 650 millioner kroner. Heraf er der afsat 585 millioner kroner til selve stadionbyggeriet og totalrådgivningen, mens den resterende del går til afledte omkostninger, såsom nedrivning af det eksisterende stadion.  

Stadionbyggeruet finansieres af to donationer på samlet 500 millioner kroner fra Salling Fodene og Lind Invest. Derudover står AGF klar til at skyde op til 150 millioner kroner ind i projektet.  

Bæredygtige og samlede løsninger

Det er besluttet at flytte den atletikbane, der i dag ligger rundt om grønsværen, til en anden placering. Det sker blandt andet for at skabe en bedre og mere intim fodboldoplevelse med publikum tættere på banen. Hvor atletikken og andre idrætsgrene og aktører, der måtte blive berørt, i stedet bliver placeret, skal tænkes ind i den udviklingsplan, der bliver udarbejdet som en samlet plan for hele Kongelundens område. Det er desuden en ambition at bygge og nedbryde så bæredygtigt som muligt.