Gå til hovedindhold

Opdag Aarhus-app

Opdag Aarhus er Aarhus Kommunes tur-app. Her kan du udforske spændende naturområder og få nye kulturoplevelser i Aarhus Kommune - også Kongelunden.

Opdag Aarhus app
 • Læs op

Indhold

  Kongelunden i Opdag Aarhus-app'en

  Du kan følge forskellige ruter, der tager dig ind i Kongelunden:

  • Rundt på Frederiksbjerg
  • Forstbotanisk Have - Kirkeskoven
  • Rundt i Havreballe Skov og som noget nyt:
  • Børnenes Aarhushistorie - Kongelunden i de brølende 1920'ere

  Og du kan læse om Havreballeskoven, Marselisborg Slot, Stadion, Svanedammen, Stadionsøerne, Forstbotanisk Have, Kirkeskoven, Filtenborgplads og meget mere. 

  Opdag Aarhus

  Opdag Aarhus er udviklet af firmaet Combine som en tur-app for Aarhus Kommune. Tur-appen henvender sig til skoler, foreninger, institutioner og alle byens borgere samt gæster og turister, der gerne vil på tur på egen hånd, men samtidig ønsker et par gode tip.

  Med Opdag Aarhus på din mobile enhed får du en række turforslag med tegnede ruter på det mobile kort. Til hver rute er udvalgt en række interessante naturhistoriske eller kulturhistoriske steder, som der fortælles om i tekst og billede evt. suppleret med et lille lyd- eller videoklip. Har du slået din placeringstjeneste til, fortæller en lille blå markør, hvor på ruten du befinder dig, og hvor tæt du er på næste fortællested.

  Opdag Aarhus er forankret i Teknik & Miljø – og oplever man et punkt, som der mangler, så send en mail til bylivogbymiljoe@mtm.aarhus.dk.

  Sidst opdateret: 30. december 2023